Matematik

Sandsynlighed

26. april 2022 af matematikniveau - Niveau: B-niveau

Kan nogen hjælpe med mig at løse opgaver?

Du må gerne forklare om hvordan det skal løses

Vedhæftet fil: Untitled.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2022 af Anders521

#0 

a) Da terning har 6 mulige udfald, har tre terninger 63= 6·6·6 = 216 mulige udfald.


Svar #2
26. april 2022 af matematikniveau

Og resten?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. april 2022 af Anders521

#2 Din tur. Godnat.


Brugbart svar (1)

Svar #4
26. april 2022 af SuneChr

b)
Det er samme sandsynlighedsfordeling om man kaster én gang med tre terninger eller tre gange med én terning. Vi benytter binomialformlen i begge tilfælde:
                          p(Hj) = K3,j·(1/6)j·(5/6)3 - j          j = 0, 1, 2, 3
Udregn de fire hændelsers sandsynlighed.


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.