Matematik
vektorer 6
09. maj 2022 af
magipayer
-
Niveau: C-niveau
hvilken formel er det jeg skal bruge?
Svar #1
09. maj 2022 af magipayer
opgaven er vedhæftet her
Vedhæftet fil:Skærmbillede 2022-05-09 kl. 22.56.25.png
Svar #2
09. maj 2022 af Omar95 (Slettet)
Vil bare lige fortælle, at der ikke en grund til at oprette 6 indlæg. Du har bedt om hjælp til at få lavet hele din aflevering (6 opgaver), og det lærer du intet af. Men for at finde vinklen, skal du bruge formlen for tan(v).
Løs: 1/3 = tan(v)
Løs: 1/3 = tan(v)
Svar #4
09. maj 2022 af Omar95 (Slettet)
Her er svarene uden redegørelse.
a) 2,8=a*0+b
4=a*6+b
a=1/3
b=14/5
y=1/3x+14/5
1/3*(-3)+14/5=1,8
b) 1/3=tan(v)
v=18,4
a) 2,8=a*0+b
4=a*6+b
a=1/3
b=14/5
y=1/3x+14/5
1/3*(-3)+14/5=1,8
b) 1/3=tan(v)
v=18,4
Skriv et svar til: vektorer 6
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
