Matematik

Funktioner

11. maj 2022 af freja9292 - Niveau: A-niveau

x


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj 2022 af mathon

...fordi dit CAS-værktøj er indstillet til at beregne decimalbrøk.


Svar #3
11. maj 2022 af freja9292

hvordan ændrer jeg det til brøk?


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. maj 2022 af mathon

Du kan jo regne det manuelt:
                                                \small \begin{array}{lllllll} 6x+4=0\\\\ 6x=-4\\\\ x=\frac{-4}{6}=-\frac{2}{3} \end{array}


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.