Matematik

finde pris efter optimering

13. maj 2022 af aldar (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har brug for hjælp til at finde prisen af en figur efter optimering.

jeg har en metalplade med de her mål og pris som jeg gerne vil have "skæret over" til en figur med nedenstående mål:

metalplade: (lxbxtykkelse) = (300x150*1)cm , pris = 10.175 kr

figur(tværsnit af en cylinder):

r = 0,28 m

l = 8,04

Overfladeareal = 7,32 m^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2022 af SuneChr

Du må omskrive teksten, så hjælperne forstår, hvad der er at arbejde med. Måltallene ser indbyrdes mystiske ud. Skal en plade udskæres til fremstilling af en halvcylinder, således at spildet minimeres?


Skriv et svar til: finde pris efter optimering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.