Fysik

fysik hjælpe

02. juni 2022 af sssaakkk - Niveau: B-niveau

Vi har lavet spørgsmålet, men er usikker på svaret, er der nogen der kan bekræfte resultatet:

t= 66,0243 grader

Vedhæftet fil: pæø.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juni 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. juni 2022 af ringstedLC

Indsæt jeres svar i:

\begin{align*} m_{Al}\cdot c_{Al}\cdot (T_\textup{f\ae lles}-20)\,^{\circ}\textup{C} &= m_{v}\cdot c_{v}\cdot (70-T_\textup{f\ae lles})\,^{\circ}\textup{C}\end{align*}

og undersøg om ligningen er opfyldt.


Skriv et svar til: fysik hjælpe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.