Kemi

Volumen beregening

04. september 2022 af Jette1234567 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Sidder med en opgave fra medicinsk kemi, men kan ikke gennemskru, hvordan facit nås. Beregningerne. Kan nogen hjælpe med en forklaring...

På forhånd tak.

Facit er 11,8 L, men kan altså ikke se, hvorfor...

Vedhæftet fil: 1.2.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2022 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. september 2022 af mathon

                    \small \small \small \begin{array}{llllr} \textup{Der indspr\o jtes:}&&m=\left (10\;\mathrm{mL} \right )\cdot \left (100 \;\mathrm{\frac{mg}{mL}} \right )&=&1000\;\mathrm{mg}\\\\ \textup{I den ekstracel-}\\ \textup{lul\ae re fase:}&&V=\frac{1000\;\mathrm{mg}}{0.085\;\mathrm{\frac{mg}{mL}}}=11764.7\;\mathrm{mL}&=&11.8\;\mathrm{L} \end{array}


Svar #3
05. september 2022 af Jette1234567

Tak:-)


Skriv et svar til: Volumen beregening

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.