Matematik

Hvordan finder jeg keglens manglende størrelse

06. september 2022 af Mat3matik (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvad er den manglende størrelse hvis V er 3,64 og G er 8,4

Og hvis V er 568,6m3 og r er 3,2m

Vedhæftet fil: kegle.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2022 af Christianfslag

Find formlen for en kegle og udregn den manglende størrelse. Hint: G er grundfladen og er tilsvarende \pi r^2.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2022 af PeterValberg

eller:

V=\frac13\cdot h\cdot {\color{Red} G}=\tfrac13\cdot h\cdot{\color{Red} \pi\cdot r^2}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hvordan finder jeg keglens manglende størrelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.