Matematik

lignings system

07. september 2022 af magipayer - Niveau: B-niveau

hvordan skal den løses?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. september 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{llllllll}&& x\cdot \left ( x+2 \right )-6x+3=0\\\\&& x^2+2x-6x+3=0\\\\&& x^2-4x+3=0\\\\&& x=\left\{\begin{array}{lllllllllllllll} \frac{4-\sqrt{4}}{2}=2-1&=&1\\ \frac{4+\sqrt{4}}{2}2+1&=&3 \end{array}\right.\\\\&& y=\left\{\begin{array}{lllllll} 1+2&=&3\\ 3+2&=&5 \end{array}\right. \\\\\textup{l\o sningss\ae t:}\\&&\left ( 1,3 \right )\qquad \left (3,5 \right )\end{array}


Svar #3
08. september 2022 af magipayer

kan du forklarer hvad du gøre?


Skriv et svar til: lignings system

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.