Matematik

Hjælp med forkerte ligning

12. september 2022 af Alex619 - Niveau: C-niveau

Hejsa. Jeg sidder lige og laver min matematik aflevering, da jeg stødte på en opgave, som jeg har lidt svært ved at løse. 

''Identificer de 4 fejl, der er lavet i omskrivningerne nedenfor og forklare fejlene. Fokuser på at finde fejlene i hver linje, og ikke i forhold til den korrekte løsning'' 

Vedhæftet fil: mat 4.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. september 2022 af mathon

\begin{array}{lllllll} \left ( 1 \right )&\textup{der ganges forkert ind i parentesen tv. og h\ae ves minusparentes forkert th.}\\\\ \left ( 3 \right )&\textup{der subtraheres forkert p\aa \ h\o jre side}\\\\ \left ( 5 \right )&\textup{der divideres forkert p\aa \ h\o jre side} \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp med forkerte ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.