Fysik

Bevægelse- hastighed

26. september 2022 af MichaelGa - Niveau: B-niveau

Er der nogen som har et bud på hvilken tilgang jeg skal bruge til delopgave b? 

- Hertil skal det siges at jeg fik facittet i delopgave a) til 12,5 - hvortil jeg her har en ide om at dette er relevant for at løse opgave b

På forhånd tak!

Vedhæftet fil: fysik mekanik.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2022 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. september 2022 af peter lind

b) s = v*t


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. september 2022 af ringstedLC

a)

\begin{align*} s_1=v_1\cdot t+s_{(0,\;1)} &\;,\;s_2=v_2\cdot t+s_{(0,\;2)} \\ \textup{Forspring}_{\,1} &= \left |s_1-s_2 \right |\;,\;t=0 \\ &= \left |v_1\cdot t-v_2\cdot t \right |=\left |v_1-v_2 \right |\cdot t \\ t &= \frac{\textup{Forspring}_{\,1}}{\left |v_1-v_2 \right |}\\t&= \frac{50\,\textup{m}}{4\,\frac{\textup{m}}{\textup{s}}}= 12.5\,\textup{s} \end{align*}

b) God ide, når hastigheden er kendt:

\begin{align*} s &= v_{gep}\cdot t_1 \\ s &= v_{gep}\cdot 12.5\,\textup{s} \end{align*}


Brugbart svar (1)

Svar #4
27. september 2022 af SuneChr

.SP 270920220128.PNG

Vedhæftet fil:SP 270920220128.PNG

Skriv et svar til: Bevægelse- hastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.