Fysik

Kinematik - hastighed

30. september 2022 af MichaelGa - Niveau: B-niveau

Jeg har i a) fået svaret 12,5 s

i b) = 350m

Om dette er relevant for opgave c ved jeg ikke, men er der nogen der kan tilnærme mig den retning jeg skal gå i for at løse opgave c?:)

Vedhæftet fil: opgave c.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2022 af hjælpimatogkemi

https://www.studieportalen.dk/forums/Thread.aspx?id=642343


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. september 2022 af OliverHviid

Du har vgepard*t+s0 gepard= vantilope*t+s0 antilope

Du kender hastighederne og tiden, og du ved at s0=0 for geparden, dvs. du skal bare isolere s0 for antilopen, altså

28 m/s * 20 s= 24 m/s * 20 s + s0 antilope

Herfra kan man så isolere s0 antilope


Skriv et svar til: Kinematik - hastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.