Fysik

Kinematik - hastighed

30. september 2022 af MichaelGa - Niveau: B-niveau

Hejsa jeg prøver lige igen, jeg fik et svar tidligere som henviste til en tidligere tråd, men efter at have brugt noget tid på at kigge den igennem, kom jeg ikke tættere på at løse opgaven. 

Som sagt fik jeg svarene a) =12,5 s   // b) = 350 m

Om dette er relevant ved jeg ikke for at løse opgaven

På forhånd tak for hjælpen!

Vedhæftet fil: opgave c.JPG

Brugbart svar (1)

Svar #1
30. september 2022 af Sveppalyf (Slettet)

c)

Den haler ind på antilopen med en hastighed på 28m/s - 24m/s = 4m/s

I løbet af de 20s som geparden har at gøre godt med, indhenter den en distance på

4m/s * 20s = 80m

Så hvis forspringet er større end 80m, så slipper antilopen væk.


Skriv et svar til: Kinematik - hastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.