Matematik

Løs en ligning

06. oktober 2022 af Alba2004 - Niveau: C-niveau


Svar #1
06. oktober 2022 af Alba2004

Hej.

Jeg har en matematik aflevering for, og kan simpelthen ikke finde ud af den her opgave.

Jeg har vedhæftet en fil med et billede af opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2022 af Marcuus

Når der står f(x)=1, skal du finde ud af, hvad x-værdien er, når y-værdien er 1.

I dit tilfælde er svaret 4, fordi når din graf er ud fra y=1, er x=4


B) kan jeg først kigge på i morgen, men a er i hvert fald løst :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. oktober 2022 af StoreNord

b)
f(x) = 2x-7

Hvis punktet ligger på linjen, skal:         193   være lig med    2*100-7

Check dèt.


Skriv et svar til: Løs en ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.