Matematik

Linære funktion

08. oktober 2022 af Alba2004 - Niveau: C-niveau

Hej.

Er der nogle der kan hjælpe med denne opgave?

Har vedhæftet et billede af opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. oktober 2022 af mathon

     \small \small \begin{array}{lllllll}\textbf{a)}\\&& a=\frac{0-3}{4-(-2)}=\frac{-3}{6}=-\frac{1}{2} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. oktober 2022 af StoreNord

Her er et lille kursus:
https://www.studieportalen.dk/kompendier/matematik/formelsamling/lineaer-funktion/haeldningskoefficient


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. oktober 2022 af ringstedLC

a) Se formel (43)

b) Se formel (44)


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. oktober 2022 af mathon

     \small \small \small \begin{array}{lllllll}\textbf{b)}\\&& f(x)=&y=-\frac{1}{2}\cdot x+b\quad \textup{gennem } \left ( 4,0 \right )\\\\&&& 0=-\frac{1}{2}\cdot 4+b\\\\&&&0=-2+b\\\\&&& b=2 \end{array}


Skriv et svar til: Linære funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.