Matematik

Hvilken graf og forskrift passer sammen?

08. oktober 2022 af Albertevw - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg bøvler lidt med denne opgave, jeg har googlet lidt, men det står simpelthen skrevet på en alt for kompliceret måde til mit niveau. Er der nogen der kan forklare mig hvordan jeg løser denne opgave?

På forhånd tak

Hilsen Alberte

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2022 af StoreNord

Når du nu ved at g(x) er dobbelt så stor som f(x) og h(x) er 3 større end f(x), hvilken er så den mindste af de tre?


Svar #2
08. oktober 2022 af Albertevw

    


Svar #3
08. oktober 2022 af Albertevw

#1

Når du nu ved at g(x) er dobbelt så stor som f(x) og h(x) er 3 større end f(x), hvilken er så den mindste af de tre?

Det må vel så være f(x)?


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. oktober 2022 af StoreNord

Ja. Og det er selvfølgelig den nederste.

Og hvad for een graf ser ud til at være 3 større hele vejen?


Svar #5
08. oktober 2022 af Albertevw

#4

Ja. Og det er selvfølgelig den nederste.

Og hvad for een graf ser ud til at være 3 større hele vejen?

Muligvis et dumt sprøgsmål, men hvordan ser man det?


Svar #6
08. oktober 2022 af Albertevw

#5
#4

Ja. Og det er selvfølgelig den nederste.

Og hvad for een graf ser ud til at være 3 større hele vejen?

Muligvis et dumt sprøgsmål, men hvordan ser man det?

Nevermind, jeg forstår det godt nu. Tusind tak


Brugbart svar (0)

Svar #7
08. oktober 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #8
08. oktober 2022 af ringstedLC

\begin{align*} C=f(x) &= 3\cdot 1.2^x &\Rightarrow f(0) &= 3\cdot 1.2^0=... \\ &&\Rightarrow f(1) &= 3\cdot 1.2^1=... \\ g(x) &= 2\cdot f(x) &\Rightarrow g(0) &= 2\cdot f(0)=... \\ &&\Rightarrow g(1) &= 2\cdot f(1)=... \\ h(x) &= f(x)+3 &\Rightarrow h(0) &= f(0)+3 \\ &&\Rightarrow h(1) &= f(1)+3 \\ 2\cdot f(1) &\overset{?}{>} f(1)+3 &\Rightarrow g(x) &= A \\ 2\cdot f(1) &\overset{?}{<} f(1)+3 &\Rightarrow g(x) &= B \end{align*}


Skriv et svar til: Hvilken graf og forskrift passer sammen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.