Matematik

Optimering af beholdere

11. oktober 2022 af cecilie1606 - Niveau: B-niveau

Hej

Er der nogle, som kan hjælpe med denne opgave om optimering af beholdere?

På forhånd tak for hjælpen.

Vedhæftet fil: Optimering.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2022 af mathon

Opstil udtryk for
                                 • Volumen
                                 • Overflade

Ved kombination af disse minimeres overfladen \small \left (\mathbf{O{\, }'(h)}=0 \right )


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. oktober 2022 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} \textbf{e)}\\&\textup{Brug:}&m=V\cdot \varrho \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. oktober 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. oktober 2022 af ringstedLC

e) Du har fundet de mindst mulige overfladearealer, altså de samlede arealer af det anvendte plademateriale, der har en tykkelse på 5 mm. Bestem pladernes volumner og beregn deres masse ved:

\begin{align*} \rho &= \frac{m}{V}\Rightarrow m=\rho \cdot V \end{align*}


Skriv et svar til: Optimering af beholdere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.