Matematik

Hjælp til randpunkter, kritiske punkter osv.

11. oktober 2022 af sarabatta778 - Niveau: Universitet/Videregående

Nogle der måske kan hjælpe mig med disse opgaver i matematik:)?

Tusind tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2022 af Anders521

#0 Med dobbeltuligheden 0 ≤ y ≤ 2 - x2 haves et område der ligger i 1. og 2. kvadrant eller rettere over x-aksen - dette udledes af uligheden 0 ≤ y. Med polynomiet x → 2 - x2 haves en parabel, der er symmetrisk omkring y-aksen og da y ≤ 2 - x2 vil punkterne (x,y) i mængden D være afgrænset parablen. 


Svar #2
13. oktober 2022 af sarabatta778

#1

#0 Med dobbeltuligheden 0 ≤ y ≤ 2 - x2 haves et område der ligger i 1. og 2. kvadrant eller rettere over x-aksen - dette udledes af uligheden 0 ≤ y. Med polynomiet x → 2 - x2 haves en parabel, der er symmetrisk omkring y-aksen og da y ≤ 2 - x2 vil punkterne (x,y) i mængden D være afgrænset parablen. 

er randpunkterne y (0;2) og x \epsilon \left [ -\sqrt{2} ;\sqrt{2} \right ] ??


Skriv et svar til: Hjælp til randpunkter, kritiske punkter osv.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.