Matematik

find g(x)

12. oktober 2022 af AugustWilliam - Niveau: C-niveau

Kan nogen hjælpe mig med dette sprøgsmål??

For g oplyses det at g(−1) = 10 og g(2) = 7, bestem regneforskriften for g


Svar #1
12. oktober 2022 af AugustWilliam

k


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. oktober 2022 af Anders521

#0 Oplys hvilken funktionstype der er tale om.


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. oktober 2022 af ringstedLC

og opdatér din profil.


Svar #4
12. oktober 2022 af AugustWilliam

Ax+b tror jeg

Svar #5
12. oktober 2022 af AugustWilliam

Lineære funktioner

Brugbart svar (0)

Svar #6
12. oktober 2022 af SuneChr

# 4
Løs da
- a + b = 10
2a + b =   7


Brugbart svar (0)

Svar #7
13. oktober 2022 af PeterValberg

Forskrift for en lineær funktion gennem to kendte punkter

< Video-link >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: find g(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.