Matematik

Differentation hjælp til matematik

28. oktober 2022 af dansktoad - Niveau: B-niveau

Pls hjælp, hvordan differer man

jeg ved hvordan man differentierer det sidste led, men hvordan gør man med det første????


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. oktober 2022 af jl9

\left ( \frac{30000}{x^2 \cdot \pi} \right )^2 = \left ( \frac{30000}{ \pi} \cdot \frac{1}{x^2} \right )^2=\left ( \frac{30000}{\pi} \right )^2 \cdot \frac{1}{x^4}=\left ( \frac{30000}{\pi} \right )^2 \cdot x^{-4}


Svar #2
28. oktober 2022 af dansktoad

Omg tusind tak!!!

Skriv et svar til: Differentation hjælp til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.