Matematik

male gavl pris

08. november 2022 af shain - Niveau: 9. klasse
spørgsmål 8. lyder Hvor meget vil det koste at male gavlen?

forbrug xa. 0,25 kg pr. m2
10 kg pris 244 kr.

Giver ikke lige mening for mig.

Har fået arealet af favl til 6,4 m2

Skal jeg gange 6,4 m2 med 0,25 ?


Svar #1
08. november 2022 af shain

billede

Svar #2
08. november 2022 af shain

billede

Vedhæftet fil:Skærmbillede (1463).png

Brugbart svar (1)

Svar #3
08. november 2022 af Pedersem


Svar #4
08. november 2022 af shain

Mange tak

Brugbart svar (0)

Svar #5
08. november 2022 af MentorMath

PS. Rettelse.. Kan se, at der er en anden der lige har svaret på det også. Jeg havde ikke lige set at du havde lavet en fejl i bestemmelsen af gavlens areal :)


Svar #6
08. november 2022 af shain

Gavlen er det den trekantede form?

Brugbart svar (0)

Svar #7
08. november 2022 af Pedersem

Det er det hele. Både trekanten og firkanten

Svar #8
08. november 2022 af shain

ok tak

Brugbart svar (0)

Svar #9
08. november 2022 af StoreNord

3-kanten hedder "gavlspidsen".


Svar #10
09. november 2022 af shain

Prisen for at male gavlen.

Er det korrekt 24 m2/0,25 kg/m2* 24,4= 2345 kr

10 kg = 244 kr
1 kg = 24,4 kr

Skriv et svar til: male gavl pris

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.