Matematik

to funktioner f og g er bestemt ved f(x)=√x g(x)=2x 1

12. november 2022 af farfarssalatslynge - Niveau: B-niveau

nogle der kan hjælpe?

to funktioner f og g er bestemt ved

f(x)= √x

g(x)= 2x 1

bestem f(4)

bestem g (f(4))


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. november 2022 af mathon

\small g(x)=2x?1


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. november 2022 af mathon

                                  \small \begin{array}{lllllll} f\left ( 4 \right )=\sqrt{4}=2\\\\ g\left ( f(4) \right )=g(2) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. november 2022 af mathon

                                  \small \small \begin{array}{lllllll} f\left ( 4 \right )=\sqrt{4}=2\\\\ g\left ( f(4) \right )=g(2)=2\cdot 2+1=5 \end{array}


Skriv et svar til: to funktioner f og g er bestemt ved f(x)=√x g(x)=2x 1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.