Matematik

stokastiske variabel X

16. november 2022 af bruger675 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. En som vil hjælpe med denne opgave?

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2022 af Soeffi

#0. Indsætter billede.

Du har to uafhængige stokastiske variable, X og Y, der begge er binomialfordelt.

X har N = 25 og p = 0,50.

Y har N = 25 og p = 0,14.


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. november 2022 af Soeffi

#0. P(X≤13) = 0,655. Se https://www.geogebra.org/m/efgyt97j.


Skriv et svar til: stokastiske variabel X

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.