Matematik

Tegn grafer i Nspire

03. december 2022 af MadeleineA - Niveau: A-niveau

Hej, 

Er der en der kan hjælpe mig med hvordan jeg skal tegne disse funktioner i Nspire? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2022 af StoreNord

https://www.youtube.com/watch?v=rKdroBg5fsE&ab_channel=CajaSchmidt


Svar #2
03. december 2022 af MadeleineA

Jeg er godt klar over, hvordan man tegner en klasisk/normal graf ind i Nspire. De funktioner jeg skal tegne er anderledes end en normal funktion 


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. december 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. december 2022 af ringstedLC

a) Det er da vist ved at være på høje tid, at du lærer at indsætte kriterier for funktioner el. ligninger i din CAS. Nedenstående burde virke:

\begin{align*} f(x)\! &:=\sin(x)\,|-\tfrac{\pi}{2}\leq x\leq \tfrac{\pi}{2} \\ g(x)\! &:=\cos(x)\,|\,0\leq x\leq \pi \\ h(x)\! &:=\tan(x)\,|-\tfrac{\pi}{2}< x<\tfrac{\pi}{2} \\ \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. december 2022 af ringstedLC

Sinus og arcsinus:

Bemærk relationen mellem def.- og værdimængde.

Vedhæftet fil:_0.png

Brugbart svar (0)

Svar #6
04. december 2022 af ringstedLC

Cosinus og arccosinus:

Vedhæftet fil:_0.png

Brugbart svar (0)

Svar #7
04. december 2022 af ringstedLC

Tangens og arctangens:

Vedhæftet fil:_0.png

Skriv et svar til: Tegn grafer i Nspire

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.