Biologi
Overvej hvorfor der bruges 116 g kød, til 100 g pølse”
Vi er i gang med en varedeklaration om energi i spegepølse - et spørgsmål lyder således:
“Overvej hvorfor der bruges 116 g kød, til 100 g pølse”
Jeg har ingen bud overhoved - nogen der kan hjælpe? Tak :)
Svar #2
06. december 2022 af mathon
Du må have nogle ikke medsendte energioplysninger om "pølsekød".
Svar #3
07. december 2022 af Eksperimentalfysikeren
Pølserne bliver formodentlig kogt. Derved frigøres der bl.a. noget fedtstof, som man bag efter kan finde i vandet og på overfladen af vandet. Der er også andre stoffer, der går ud i vandet ved kogningen.
Skriv et svar til: Overvej hvorfor der bruges 116 g kød, til 100 g pølse”
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.