Matematik

hjælp til stokastiske variabler n og p

07. december 2022 af sarabatta778 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej er der nogle som kan hjælpe med denne opgave?

på forhånd tusind tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2022 af SauIGoodman


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. december 2022 af SauIGoodman

Middelværdi \text{E}(X)=n\cdot p og varians \text{Var}(X)=n\cdot p\cdot (1-p).

Løs et ligningssystem. Hvis ikke du vil løse et ligningssystem, så kan du bare brute force alle svarmuligheder.


Skriv et svar til: hjælp til stokastiske variabler n og p

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.