Matematik

Hjælp til integration ved substitution

08. december 2022 af nurialu (Slettet) - Niveau: A-niveau
Har brug for en forklaring hvordan (integral 2*sin(3*x+1)dx) skal beregnes. På forhånd tak:)

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2022 af ringstedLC

\begin{align*} t &= 3x+1\Rightarrow \frac{\mathrm{d} t}{\mathrm{d} x}=3\Rightarrow \mathrm{d}x=\tfrac{1}{3}\,\mathrm{d}t \\ \int\! 2\cdot \sin(t)\cdot \tfrac{1}{3}\,\mathrm{d}t &= ... \end{align*}


Skriv et svar til: Hjælp til integration ved substitution

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.