Matematik

Bestem antallet af gæstbilletter og elevbilletter

05. januar 2023 af Mat3matik (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Fest for 8-10 elever+gæster udefra

25kr=skolens elever

55kr=gæster

billetsalget gav i alt 5520kr og udvalget havde solgt 48 flere elevbiletter end gæstbilleter

Bestem antallet af gæstbilletter og elevbilletter

Vedhæftet fil: biletter.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2023 af StoreNord

Beslut at der blev solgt X gæstebiletter. Så blev der solgt  X+48 elevbiletter.

Så ved du at :
25X + 55(X+48) = 5520                 Find X


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. januar 2023 af ringstedLC

#1 Ups!

\begin{align*} \textup{G\ae stebill.: }x &\;,\;\textup{Elevbill.: }x+48 \\ 55x+25\cdot (x+48) &= 5520 \\x&=... \\ x+48 &=... \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. januar 2023 af ringstedLC


Skriv et svar til: Bestem antallet af gæstbilletter og elevbilletter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.