Matematik

vektorer hjælp til.4(vektorA-2vektorB)+2vektorA=

14. januar kl. 21:25 af rqufu - Niveau: C-niveau

vil min formel passe til det her spørgsmål? 

4(vektorA-2vektorB)+2vektorA=

tjek vedhæft


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar kl. 21:44 af ringstedLC

Ja, dog 2 B.

Men det er nemmere først at reducere:

\begin{align*} 4\cdot \bigl(\vec A-2\vec B)+2\vec A &= 4\vec A+2\vec A-8\vec B \\ &=6 \vec A-8\vec B \\ &= 6\cdot \binom{a_1}{a_2}-8\cdot \binom{b_1}{b_2} \end{align*}


Svar #2
14. januar kl. 21:57 af rqufu

ja okay tak! laver det om, og bruger den reducerede version.


Svar #3
14. januar kl. 22:16 af rqufu

skal det være -8 eller - 8*b1,b2


Brugbart svar (1)

Svar #4
15. januar kl. 10:23 af mathon

                 \small 6\cdot \overrightarrow{a}-8\cdot \overrightarrow{b}=6\cdot \begin{pmatrix} a_1\\a_2 \end{pmatrix}-8\cdot \begin{pmatrix} b_1\\b_2 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 6a_1-8b_1\\ 6a_2-8b_2 \end{pmatrix}


Svar #5
15. januar kl. 14:09 af rqufu

jep, sådan har jeg også gjort.  Jeg fik svaret (22,50)


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. januar kl. 19:39 af mathon

                                         \small 6\overrightarrow{a}-8\overrightarrow{b}=\begin{pmatrix} -22\\50 \end{pmatrix}


Skriv et svar til: vektorer hjælp til.4(vektorA-2vektorB)+2vektorA=

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.