Matematik

har brug for hjælp!!!

18. januar 2023 af takforhjælpen01 - Niveau: 7. klasse

hej jeg har brug for hjælp med min matematik aflevering  5.2 har virkelig bruh for hjælp klick billedet for at ku se den


Svar #1
18. januar 2023 af takforhjælpen01

her er billedet                                                           l 

                                                                               l

                                                                               v


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. januar 2023 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar 2023 af ringstedLC

5.2 Overfladen af en halvkugle er det halve af en kugles overflade. Kuglens diameter er kendt:

\begin{align*} A_{kugle} &= 4\cdot \pi\cdot r^2 \\ A_{halvkugle} &= (...) \end{align*}

5.3 

\begin{align*} s_{omgang} &= 2\cdot \pi\cdot r \\ s_{omgang} &= 2\cdot \pi\cdot \bigl(16-r_{halvkugle}\bigr) \end{align*}


Svar #4
19. januar 2023 af takforhjælpen01

MANGE TAK!!!


Skriv et svar til: har brug for hjælp!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.