Matematik

FP9 Matematik Med Hjælpemidler December 2022

09. februar 2023 af JonathanRanum - Niveau: 9. klasse

Nogle som har svarene til FP9 Matematik med hjælpemidler december 2022?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2023 af Moderatoren

Ja, det er der. 

Hvis du har problemer med noget, så skal du beskrive problemerne. Lav én tråd pr. opgave


Svar #2
09. februar 2023 af JonathanRanum

1.4 

Undersøg, hvor mane gange magnus skal gå i skøjtehallen på 3 måneder, for at det bedskt kan betale sig for ham at købe 

Enkeltbilletter - 25kr

10-turskort - 219kr

et 3-månederskort - 360 kr

F = 1,8 * C + 32

C er temperaturen målt i grader celsius

F er temperaturen målt i grader fahrenheit

4.1 Hvor mange grader fahrenheit svarer 0 grader velsius til?

4.2 Hvor mange grader celsius svarer 212 grader fahrenheit til?

4.3 Tegn en graf, der viser sammenghængen mellem temperaturer målt i grader celsius og grader fahrenheit

Magnus påstår, at man kan omskrive formlen i den gule boks til c = \tfrac{f}{1,8} - 32

4.4 Har magnus ret i sin påstand

7.1 Du skal tegne andre forkanter med alle 4 vinkespidser i gitterpunkter og med et areal på 4. Du skal tegne

Et Kvadrat

Et Rektangel

Et Parallelogram

Et Trapez

En Rombe

Alle dine forkanter ksal være forskellige, Skriv ved hver af dine tegninger, hvilken type firkant det er. Du kan bruge svararket


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. februar 2023 af Moderatoren

1.4 får du hjælp til i en anden tråd. 

De andre opgaver skal du beskrive dine problemer med.


Svar #4
09. februar 2023 af JonathanRanum

Kan generalt bare ikke finde ud af opgaver forstår dem ikke


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. februar 2023 af Moderatoren

Hvis du beskriver, hvad du har problemer med, og hvordan du har forsøgt at svare på opgaverne, så kan du få hjælp.


Svar #6
09. februar 2023 af JonathanRanum

alle i opgave 4 forstår jeg ikke hvordan jeg burger formlen

og i 7 kan jeg ikke forstå hvad de mener jeg skal


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. februar 2023 af Moderatoren

4.1
 

F = 1,8 * C + 32

C = 0. 

Hvor meget er F? 

I 7.1 skal du vist tegne firkanter. Du skal bruge gitterpunkter.


Svar #8
09. februar 2023 af JonathanRanum

Hvordan skal formelen være til opgave 4.1


Brugbart svar (0)

Svar #9
09. februar 2023 af Moderatoren

Du skal vist sætte 0 ind på C's plads.


Svar #10
09. februar 2023 af JonathanRanum

Hvad er formlen til 4.2 så


Brugbart svar (0)

Svar #11
09. februar 2023 af Moderatoren

Prøv dig frem :) Du skal sætte 212 ind på F's plads.


Svar #12
09. februar 2023 af JonathanRanum

Så den kommer til lyde 1,8 * 0 + 32


Brugbart svar (0)

Svar #13
09. februar 2023 af Quarr

#12

Så den kommer til lyde 1,8 * 0 + 32

Ja, det er rigtigt.

I 4.2 skal du løse følgende ligning mht C:

1,8\cdot C+32=212

- - -

Ja

 


Brugbart svar (0)

Svar #14
19. februar 2023 af Jensen1321u

Hej er der en der kan sende hele opgaven min ven har kæmpe problemer, og er ret presset det ville være dejligt hvis nogle gad at hjælpe ham???

Brugbart svar (1)

Svar #15
05. marts 2023 af anonym234664

#0

Nogle som har svarene til FP9 Matematik med hjælpemidler december 2022?

hejsa. har du fået lavet opgaven? jeg sidder lige nu og skal lave den, men den er skam svær. har du svarene til hele opgaven? så send gerne til min mail [email protected]


Brugbart svar (0)

Svar #16
08. marts 2023 af Christoff22

Er der nogen der kan hjælpe med 4.4? Hvordan finder jeg ud af om Magnus har ret?


Skriv et svar til: FP9 Matematik Med Hjælpemidler December 2022

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.