Matematik

regne udtryk af areal.

26. februar 2023 af Olin0433 - Niveau: 9. klasse

heeejjjj:) Er der nogen der vil hjælpe med at forklare hvorfor svaret er det til højre?

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2023 af Anders521

#0 Hvis du lægger arealet af den store og den lille rektangel samt arealet af trekanten sammen får du arealet 5a2 + 4a


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2023 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. februar 2023 af ringstedLC

\begin{align*} A &= A_{rekt}+A_{kvadrat}+A_{trekant} \\ &= \textup{l\ae }\cdot \textup{br}+\textup{s}^2+\tfrac{1}{2}\cdot h\cdot g \\ A &= 5a^2+4a \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. februar 2023 af SuneChr

c = a\sqrt{2} ,  så svarmuligheden til venstre kan udelukkes.


Skriv et svar til: regne udtryk af areal.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.