Matematik

areal og newtons metode

19. marts kl. 16:12 af lingling2200 - Niveau: A-niveau

Hej allesammen, sidder fast i newtons metode og noget areal. Forstår ikke hvordan man løser vedhæftet fil specielt opgave b og c. Se vedhæftet fil og tak på forhånd. 

Vedhæftet fil: opg 9.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts kl. 16:58 af ringstedLC

Indsætter billede:


Svar #2
19. marts kl. 17:55 af lingling2200

nogen der kan hjælpe mig med opgave b og c?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. marts kl. 22:43 af AMelev

Opdater din profil - dette ligner ikke 9. klasse. 

b)
B(xn) = A(xn) - 0.7 = .....
B'(xn) = A'(xn) = .....
Indsæt B(xn) og B'(xn) i stedet for f(xn) og f '(xn?) i rekursionsligningen

c) Start med at indsætte x0=3, så du får beregnet x1. Indsæt så den og beregn x2 og så fremdeles.


Skriv et svar til: areal og newtons metode

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.