Matematik

Forsimpling af udtryk

26. marts 2023 af Haxxeren - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Er der nogen, der kan gennemskue følgende:

mr = ∑j=1n(m*uj,r2) = m*(n + 1/2)/2

hvor

uj,r = sin(π*j*(2*r - 1)/(2n + 1))

Hvis det er svært at gennemskue, prøv evt. med n = 4 og r = 1, 2, 3 og 4.

På forhånd tak.


Svar #1
26. marts 2023 af Haxxeren

Summationen skal læses på følgende på:

Løbenummer: j = 1 og øvre grænse er n


Svar #2
27. marts 2023 af Haxxeren

Slet ingen?


Svar #3
28. marts 2023 af Haxxeren

:-(


Skriv et svar til: Forsimpling af udtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.