Matematik

løs ligning

01. april 2023 af Daviddoco (Slettet) - Niveau: A-niveau

x2+18x+12=y2


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april 2023 af ringstedLC

Man kan ikke løse én ligning med to ubekendte.

Men du kan bestemme , for y = 0 (≈ x-aksen) og y , for x = 0 (≈ y-aksen).

Vedhæft gerne et godt billede af hele opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. april 2023 af SuneChr

Prøv at omskrive til
\frac{(x+9)^{2}}{69}-\frac{(y-0)^{2}}{69}=1
Hvilken kurve?


Skriv et svar til: løs ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.