Matematik

Sejle 700 m

13. april 2023 af mjlnjlo - Niveau: B-niveau

Et skib sejler med en hastighed på 5 knob i en havn. Hvor lang tid er det om at sejle 700 m?

En knob er en sømil pr. time, og en sømil er cirka 1,85 km.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2023 af Moderatoren

Prøv at beskrive det du er i tvivl om, og hvordan du har forsøgt at regne det ud.


Svar #2
13. april 2023 af mjlnjlo

har ikke forsøgt kan bare ikke :(


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. april 2023 af Moderatoren

Hmm, det lyder da underligt, når du ikke har forsøgt. Prøv at kigge på det, som I lige har haft om i undervisningen – handler det ikke om det? 

Hvad tror du, at du skal gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. april 2023 af ringstedLC

\begin{align*} \textup{Hastighed} &= \frac{\textup{afstand}}{\textup{tid}} &&\Rightarrow \textup{tid}=\frac{\textup{afstand}}{\textup{Hastighed}} \\ 5\,\textup{kn}=\frac{5\,\textup{sm}}{\textup{t}} &= \frac{5\cdot 1.85\,\textup{km}}{\textup{t}} &&\Rightarrow \textup{tid}=...\,(\textup{min\,:\,\textup{sek.}}) \end{align*}


Skriv et svar til: Sejle 700 m

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.