Matematik

bevis 33 for sætning 32

24. april 2023 af fiemn88 - Niveau: A-niveau

Under bevis 33, skriver de at der benyttes substitutionen startende fra formen

u=\sigma *t+\mu  jeg forstår ikke helt udtrykket i forhold til resten af beviset. 

er det fordi man ikke kan differentiere  t=(u-\mu) / \sigma

Er der nogen som kan forklare beviset i forhold til de step, der kan ses 

Vedhæftet fil: bevis 33.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2023 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. april 2023 af peter lind

Jeg forstår ikke hvad du er i tvivl om. Substitutionen foretages kun fordi den fører til det ønskede resultat.

t = (u-μ)/σ kann godt differentieres. Det er faktisk nødvendig at udtrykket kan differentieres, hvis det skal bruges i en substitution.


Skriv et svar til: bevis 33 for sætning 32

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.