Matematik

Hjælp til at differentiere en trigonometrisk funktion

06. maj 2023 af Hans2004 - Niveau: B-niveau

Skal finde den afledte funktion f'(1) af denne funktion: f(t)=6*sin(3,14*t)+5

helst gerne dybe forklaringer for diverse udregninger

på forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2023 af mathon

                      \small \small \begin{array}{llllll} f{\, }'(t)=6\cdot \cos\left ( 3.14\cdot t \right )\cdot 3.14=18.84\cdot \cos\left ( 3.14\cdot t \right )\\\\ f{\, }'(1)=18.84\cdot \cos\left ( 3.14\cdot 1 \right )=-18.84 \end{}


Svar #2
06. maj 2023 af Hans2004

#1
Hvor kommer 18,84 fra?

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. maj 2023 af mathon

#2
              6 · 3.14 = 18.84 


Skriv et svar til: Hjælp til at differentiere en trigonometrisk funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.