Matematik

Gør rede for, hvilken graf der hører til hvilken funktion.

15. maj 2023 af Guleroden1 - Niveau: A-niveau

Hej. Er der nogle tommelfingerregler jeg kan bruge her? Tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. maj 2023 af Eksperimentalfysikeren

Tip: Når f er 0, er F vandret.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. maj 2023 af M2023


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. maj 2023 af AMelev


Generelt ved disse opgaver: Udnyt sammenhæng mellem fortegn for F' og monotoni for F
f(x) = F'(x) > 0 ⇒ F er voksende
f(x) = F'(x) < 0 ⇒ F er aftagende
f(x0) = F'(x0) = 0 ⇒ F har vandret tangent i x0


Skriv et svar til: Gør rede for, hvilken graf der hører til hvilken funktion.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.