Matematik

Gør rede for hvordan man beregner residualer og tegner et residualplot. Du kan bruge datapunkterne i tabellen hvor den bedste rette linje har forskriften 𝑓(𝑥) = 𝑥 + 1

30. maj kl. 22:56 af Mafugiesanyang - Niveau: C-niveau

Gør rede for hvordan man beregner residualer og tegner et residualplot.
Du kan bruge datapunkterne i tabellen hvor den bedste rette linje har forskriften ??(??) = ?? + 1 ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. maj kl. 23:10 af Anders521

#0 Læs afsnit 2.6 Punktplot og residualplot. Deri finder du ud af, hvordan 1) residualer beregnes og 2) et residualplot tegnes. 


Svar #2
31. maj kl. 00:30 af Mafugiesanyang

oke tak for hjælpen 


Skriv et svar til: Gør rede for hvordan man beregner residualer og tegner et residualplot. Du kan bruge datapunkterne i tabellen hvor den bedste rette linje har forskriften 𝑓(𝑥) = 𝑥 + 1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.