Matematik

bl.a. Diskret matematik

24. august 2023 af squidg - Niveau: A-niveau

Hej kan  nogle hjælpe med disse spørgsmål? 

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2023 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. august 2023 af peter lind

Du skal starte med at sætte yn = y0 = 10. Sæt det ind i ligningens højre side og du kan beregne y1, Derefter sættet du yn = y1 og du kan beregne y2 o.s.v.


Skriv et svar til: bl.a. Diskret matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.