Matematik

Løse ligning vha. figur

09. september 2023 af Kingzen - Niveau: B-niveau

Hej,

Er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave? (Bilaget er blot figuren).
Tror jeg har læst opgaveteksen 50 gange og jeg forstår fortsat ikke, hvordan jeg griber den an.
Den er uden hjælpemidler.

Vedhæftet fil: Opgave.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2023 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. september 2023 af mathon

                                \small \begin{array}{lllllll} f(x)=0\textup{ for }x=\left\{\begin{matrix} -2\\4 \end{matrix}\right.\\\\\\ f{\, }'(2)=-1 \end{array}


Svar #3
09. september 2023 af Kingzen

Tusind tak!


Skriv et svar til: Løse ligning vha. figur

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.