Matematik

Undersøg, om b kan skrives som k ⋅ a , hvor k er en konstant.

21. september kl. 18:06 af Sarahmipmip - Niveau: A-niveau

Hej hvordan skal løse den vedhæftede opgave? Findes der en formel / metode jeg kan bruge?

Tak på forhånd - Sarah


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september kl. 18:32 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. september kl. 18:55 af mathon

Hvis \small \overrightarrow{b} skal kunne skrives 
som \small k\cdot\widehat{ \overrightarrow{a}} skal gælde,
at
                                            \small \small \begin{pmatrix} 12\\15 \end{pmatrix}=k\cdot \begin{pmatrix} 4\\5 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} k\cdot 4\\ k\cdot 5 \end{pmatrix}
 


Skriv et svar til: Undersøg, om b kan skrives som k ⋅ a , hvor k er en konstant.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.