Matematik

Bestem en stamfunktion

23. oktober 2023 af bruger675 (Slettet) - Niveau: B-niveau

nogen som vil hjælpe med denne opgave????? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2023 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. oktober 2023 af ringstedLC

a)

\begin{align*} F(x) &= \int\!6x^2\,\mathrm{d}x+\int\!\tfrac{1}{x}\,\mathrm{d}x &&\textup{formel (159), (153) og (154)} \\ &= (...)+c_1+(...)+c_2 \\ F(1)=4 &= (...)+c &&\Rightarrow c=... \\ F(x) &= (...) \end{align*}


Skriv et svar til: Bestem en stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.