Matematik

hjælp til udregning af mand vægt

24. oktober 2023 af madsen756 - Niveau: C-niveau

kan nogle hjælpe mig med at udregne det på billedet 

Vedhæftet fil: hjælp.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2023 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. oktober 2023 af mathon

\small \begin{array}{lllll}\textbf{b)}\\&& f(x)=0.0018x^2-0.32x+92\qquad {\color{Red} 0< x\leq 60}\\\\\\&& 85= 0.0018x^2-0.32x+92\\\\&& 0.0018x^2-0.32x+7=0\\\\&& x=\frac{-\left (-0.32 \right )-\sqrt{\left ( -0.32 \right )^2-4\cdot 0.0018\cdot 7}}{2\cdot \left (0.0018 \right )} \\\\&& x=25.5\left (\;\mathrm{\textup{d\o gn}} \right ) \end{}


Svar #3
24. oktober 2023 af madsen756

Hej mange tak nu tror jeg at jeg har fattet det

Brugbart svar (0)

Svar #4
24. oktober 2023 af SuneChr

Et sådan plaster kan lyde, som den rene gave fra himlen, men der er dog
grænser for, hvor langt ned i vægt det kan klare, hvis man følger kurven.
Efter godt og vel 88 døgn skulle man nå minimalvægten på godt 77 kg,
hvorefter vægten igen vil stige, hvis man fortsætter med plasteret.


Skriv et svar til: hjælp til udregning af mand vægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.