Matematik

Bestem P(X≤μ)

05. november 2023 af Agbn - Niveau: B-niveau

Tabel viser en stokastisk variabel (Vedhæftet)

a) Find ud af hvad er a Tallet a=0,2

b) find middelværdi u for X Middelværdi 5,4

c) Bestem P(X<=U) 

Det er opgave c jeg har problemer med (Kom gerne med forklaring på hvordan jeg løser opgaven)

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2023 af Anders521

#0 Har du skrevet delopgave c korrekt af? 


Svar #2
05. november 2023 af Agbn

Ja, eller der står blot Bestem P(X<=u), U skal forståes som Middelværdi, og <= skal forståes som X er mindre end eller det samme


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. november 2023 af SuneChr


Angiveligt er μ = 5,4      
Vi har da
P(0\leq X=t\leq 4< \mu )=\sum_{t\in \left \{ 0,2,4 \right \}}P(X=t)    


Skriv et svar til: Bestem P(X≤μ)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.