Matematik

Funktioner

13. november 2023 af Lalode - Niveau: A-niveau

Hej er der en som kan hjelpe mig med denne opgave?

Vedhæftet fil: funk.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2023 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. november 2023 af peter lind

Hvis den er kontinuert skal den have samme grænseværdi for x->x0 fra både højre og venstre. side. Det  betyder at både midterfunktionen og den nederste funktion skal have samme værdi for x=6,4


Svar #3
13. november 2023 af Lalode

Det forstår jeg ikke helt. 6,4 er da ikke med i intervallet for den nederste funktion?


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. november 2023 af jl9

Man kan betragte det som grænseværdien, så at x går mod 6,4 i den sidste funktion, og x altså er "uendeligt lidt" større end 6,4.


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. november 2023 af SuneChr

a=\frac{6\sqrt{1111}-100}{1521}


Brugbart svar (1)

Svar #6
14. november 2023 af SuneChr

f er kontinuert, hvis
f1 → 1 for x → 2,5-   ∧   f2 → 1 for x → 2,5+   ∧   f2 → \frac{3\sqrt{1111}}{50} for x → 6,4-   ∧   f3 → \frac{3\sqrt{1111}}{50} for x → 6,4+
∧  a=\frac{6\sqrt{1111}-100}{1524}     rettelse: nævneren skal være 1521

Alle fem udsagn skal altså være sand.


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.