Matematik

Bestemt b og h

29. november 2023 af sot - Niveau: B-niveau

hjælp, tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2023 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. november 2023 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textup{Isoler }h\textup{ i }&V=\frac{3}{2}\cdot \sqrt{3}\cdot b^2\cdot h\\\\\textup{og inds\ae t i }&A=3\cdot \sqrt{3}\cdot b^2+6\cdot b\cdot h \\\\ \textup{Bestem minimum for}&A(b)\\\\ \textup{og inds\ae t den fundne}\\ b\textup{-v\ae rdi i udtrykket for }h. \end{}


Svar #3
01. december 2023 af sot

jeg har stadig problemer med det, har du mulighed for hjælpe yderliger? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. december 2023 af mathon

Hvilke problemer?


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. december 2023 af ringstedLC

 \begin{align*} \textup{L\o s ligningen}:\\ V=300 &= \frac{3}{2}\cdot \sqrt{3}\cdot b^2\cdot h \\ &\textup{med hensyn til }h\textup{ og defin} \acute{\textup{e}}\textup{r }h(b) \\ \textup{Defin} \acute{\textup{e}}\textup{r}:\\A(b) &= 3\cdot \sqrt{3}\cdot b^2+6\cdot b\cdot h \\ \textup{L\o s ligningen}:\\A'(b_0) &= 0 \\&\textup{med hensyn til }b_0\textup{ og defin} \acute{\textup{e}}\textup{r }b_0 \\ \textup{Bestem} \\ h(b_0) &= ... \end{align*}


Skriv et svar til: Bestemt b og h

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.