Matematik

Er min besvarelse korrekt?

02. februar kl. 19:40 af hubertt - Niveau: A-niveau

Opgaven og besvarelsen er vedhæftet.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar kl. 20:21 af jl9

Husk altid at efterprøve:

- Din fundne funktion U skal opfylde den givne differentialligning. Differentier din U og tjek at det giver U*0.1518

- U(25) skal give 6.25


Svar #2
02. februar kl. 21:25 af hubertt

Jeg forstår ærligt ikke hvad du mener, kan du forklare det lidt mere simpelt eller gøre det for mig? Vil bare gerne vide om det rigtigt eller forkert, og hvis forkert hvad der er forkert.


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. februar kl. 21:29 af peter lind

Du bør udregne A, ikke blot angive det som et regnestykke


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. februar kl. 21:50 af jl9

#2 Hvis du efterprøver får du svaret, om det er rigtigt eller forkert.

Opgaven stiller en differentialligning:

\frac{dU}{dx} = 0.1518 \cdot U

med betingelsen at:

U(25)=6,25

-----

Du har bestemt en funktion U i din besvarelse. Prøv og differentier din funktion U mht. x. Hvad giver det?

-----

Den anden kontrol er nem: Indsæt x=25 i din funktion U. Hvad giver det?


Skriv et svar til: Er min besvarelse korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.