Matematik

værdier af x som giver frekvenser svarende til c-toner på et klaver

27. februar kl. 13:55 af ariana3 - Niveau: B-niveau

Jeg har til opgave at- Bestemme alle værdier af x, som giver frekvenser svarende til c-toner på et klaver samt beregn deres frekvenser. Og jeg kan simpelthen ikke gennemskue hvordan jeg skal gå til opgaven, da jeg er ret så dum til matematik. Nogen der kan være så søde at hjælpe mig? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar kl. 14:47 af AMelev

             

Du får oplyst, at x = antal oktaver højere end c1, så c1 svarer til x = 0
Hvis du fra c1 går oktaver  til højre får du svarende til x-værdierne 1,  2, og 3.
Hvis du fra c1 går oktaver  til venstre får du svarende til x-værdierne -1,  -2 og -3.

Indsæt de forskelllige x-værdier i forskriften og beregn


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar kl. 22:04 af Eksperimentalfysikeren

Du skal nok også have x=4 med.


Svar #3
27. februar kl. 22:09 af ariana3

Tusind mange tak, det var en kæmpe hjælp!!

Skriv et svar til: værdier af x som giver frekvenser svarende til c-toner på et klaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.