Matematik

Fremskrivning med eksponentiel vækst

25. maj kl. 21:17 af lollipopmaa - Niveau: B-niveau

Hej alle :-)

Nogle der ved, hvad der menes med at skulle forklare fremskrivning med eksponentiel vækst?


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. maj kl. 21:29 af mathon

Repeter fremskrivningfaktor
                                                   a=1+r

i
                                                   \begin{array}{lllllll} f(x)=b\cdot a^x\quad a,b\in\mathbb{R} \end{}
og vækstrate
                                                   \begin{array}{lllllll} r=a-1 \end{}
                                                   


Svar #2
25. maj kl. 21:34 af lollipopmaa

tak for svar, men jeg er usikker på, hvordan vækstrate og fremskrivningsfaktor hænger sammen


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. maj kl. 21:35 af mathon

genlæs #1


Svar #4
25. maj kl. 21:44 af lollipopmaa

forstår det stadig ikke helt :(


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. maj kl. 23:11 af ringstedLC

#4

Du skriver i en anden tråd at du skal til eksamen, endda i mat A.

Dette emne er niveau C pensum og forventes derfor nærmest at sidde på rygmarven, når niveauet er højere.

Du opfordres i #1 til at repetere emnet og får hjælp, hvortil du omgående svarer med #2 og #4. Dét er ikke at gøre en indsats for at forstå!

\begin{align*} \textup{Fremskrivningsfaktor} &= 1+\textup{v\ae kstrate} \end{align*}

At repetere betyder at (gen-) læse i sin bog, noter, opgaver m.m. Se eventuelt https://www.webmatematik.dk/lektioner/matematik-c/funktioner/eksponentiel-udvikling


Skriv et svar til: Fremskrivning med eksponentiel vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.